Är du en del av oss?

Vill du jobba med PR i ett litet, sammansvetsat team?

I en föränderlig värld är förmågan att kommunicera viktigare än någonsin. På StrandbergHaage har vi arbetat med just kommunikation sedan 2006, allt utifrån vårt motto – kunskap och kreativitet.

Idag är vi 12 konsulter på kontoret i korsningen Drottninggatan/Wallingatan. Hos oss har var och en sina unika kompetenser och färdigheter, men vi enas i en gemensam vilja att förstå våra kunders verklighet, behov och utmaningar.

Bland våra uppdragsgivare finns flera av Sveriges största och mest välkända företag, myndigheter och organisationer. Sedan 2018 är vi även en del av FleishmanHillard, ett av världens största PR-nätverk. Det gör att vi även har en hel del internationella uppdrag.

Vi skapar långa relationer med våra kunder och tillsammans tar vi fram lösningar på de utmaningar som uppstår. Det sträcker sig från strategier för att stärka våra kunders varumärken till att operativt hjälpa dem att komma ut med sitt budskap, både i media och till sina målgrupper. Vår nyfikenhet driver oss att ta fram modiga och kreativa lösningar som föder debatten, påverkar opinionen och skapar värde för de vi jobbar med.

Nu söker vi en PR-konsult van vid kundansvar och med några års erfarenhet av branschen för ett års vikariat:

Vi gillar tänkande personer som formulerar sig väl i både tal och skrift. Du kan ta ett övergripande ansvar för relationer med våra kunder och har heller inga problem med att lyfta telefonen och prata med journalister. Du förstår också hur man orienterar sig i det nya, digitala medielandskapet och har god förståelse för sociala medier och urval av influencers, copy för inlägg och rätt kanalval. Du vet hur man skriver ett fängslande pressmeddelande såväl som en kommunikationsplan.

Vi ser gärna att du har 2–3 års erfarenhet inom PR och kommunikation, antingen på byrå, företag eller annan organisation med liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning. Du kan planera din vardag, är kreativ, gillar research och tycker att det är kul att jobba brett, inom olika områden. Du har också en stark social förmåga och gillar att utveckla dina professionella relationer.

Intresserad?

Skicka ett personligt brev och CV till info@strandberghaage.se senast den 7 juni.

Tillträde sker i mitten av augusti, enl. ök.

Vänligen observera att intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.