Bli vår nya stjärna inom sociala medier!  

StrandbergHaage förstärker teamet med en ny roll – en specialist inom sociala medier. Du kommer att vara viktig i arbetet med att driva och stärka byråns kompetens inom sociala medier.  

Genom att operativt och strategiskt ansvara för att planera, analysera och producera innehåll utvecklar du vårt erbjudande för digital kommunikation.   

Med vassa strategier, engagerande innehåll och eget kontaktnät jobbar du tillsammans med övriga på byrån för att stärka våra kunders varumärken och hjälpa dem att komma ut med sina budskap.  

Om dig  
Vi gillar tänkande personer som glänser i sina kundrelationer och sitt kreativa skapande. Du är nyfiken, har koll på din omvärld och tycker att det är kul att jobba brett, inom olika områden.  

Du förstår medielogiken i digitala och sociala kanaler, och vet hur man med copy, tonalitet, kanalval och visuellt uttryck skapar organiskt engagemang hos målgruppen. Du är van att sätta strategiska innehållsplaner och bygga betalda kampanjer med ansvar för egen budget.  

Med bra koll på trender omvandlar du dina idéer till innehåll som ger resultat och bidrar till ökad varumärkeskännedom och konvertering för våra kunder. Du kan anpassa strategi och innehåll efter relevanta KPI:er och är van att följa upp, rapportera och utvärdera insatser.   

För att lyckas med uppdraget har du erfarenhet av direktkontakt med såväl influencers som de största plattformarna och nätverken. Vi ser du att du har minst 3 års erfarenhet av att självständigt ha jobbat med sociala medier eller digital marknadsföring, både organiskt och paid.  

Du får gärna ha en utbildning i grunden men det viktigaste är att du kan ditt hantverk. Har du koll på pr-branschen sedan tidigare är det ett stort plus.  

Intresserad?  
Skicka ett personligt brev och CV till info@strandberghaage.se senast den 6 maj.   
Tillträde sker så snart som möjligt, enligt ök.   

Vänligen observera att intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart du kan.  

Om StrandbergHaage  
Idag är vi 16 konsulter på kontoret i korsningen Drottninggatan/Wallingatan. Hos oss har var och en sina unika kompetenser och färdigheter, men vi enas i en gemensam vilja att förstå våra kunders verklighet, behov och utmaningar.  

Bland våra uppdragsgivare finns flera av Sveriges största och mest välkända företag, myndigheter och organisationer. Sedan 2018 är vi även en del av FleishmanHillard, ett av världens största pr-nätverk. Det gör att vi även har en hel del internationella uppdrag med spännande varumärken. 

Vi skapar långa relationer med våra kunder och tillsammans tar vi fram lösningar på de utmaningar som uppstår. Det sträcker sig från strategier för att stärka våra kunders varumärken till att operativt hjälpa dem att komma ut med sitt budskap. Vår nyfikenhet driver oss att ta fram modiga och kreativa lösningar som föder debatten, påverkar opinionen och skapar värde för de vi jobbar med.