Praktik

ANSÖK NU TILL HÖSTEN 2024

Vi är en liten byrå med stora kunder som alltid har något spännande på gång. Till hösten är det mycket som händer och det vore kul om du ville vara en del av det tillsammans med oss.

Vi erbjuder en lärorik praktikperiod med omväxlande arbetsuppgifter, självständigt arbete och möjlighet att utveckla sina färdigheter inom PR och kommunikation.

OM OSS:

StrandbergHaage grundades 2006. Vi är en strategisk PR-byrå som tar oss an omvärlden med vårt enkla motto: kunskap & kreativitet.

Idag är vi 15 konsulter på kontoret i korsningen Drottninggatan/Wallingatan i Stockholm. Hos oss har var och en sina unika kompetenser och färdigheter, men vi enas i en gemensam vilja att förstå våra kunders verklighet, behov och utmaningar.

Bland våra uppdragsgivare finns flera av Sveriges största och mest välkända företag, myndigheter och organisationer. Sedan 2018 är vi även en del av FleishmanHillard, ett av världens största PR-nätverk. Det gör att vi även har en hel del internationella uppdrag.

Vår nyfikenhet driver oss att ta fram modiga och kreativa lösningar som föder debatten, påverkar opinionen och skapar värde för de vi jobbar med. Nu söker vi praktikanter som delar vår nyfikenhet och vill utvecklas tillsammans med oss.

OM DIG:

Vi gillar tänkande personer som formulerar sig väl i både tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från att skriva pressmeddelanden och debattartiklar, till journalistkontakter och researcharbete. En av våra praktikanter kommer dessutom att jobba nära vd:n för vårt dotterbolag, Insight Intelligence, och hjälpa honom i arbetet med opinionsundersökningar och samhällsrapporter. Därför söker vi dig som är allmänbildad med koll på omvärlden. Du kan reflektera över både dagens ledare i DN och den senaste TikTok-trenden.

Du bör ha en pågående utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, statsvetenskap, strategisk kommunikation, PR eller annan relevant akademisk utbildning. Du behöver kunna ta akademiska poäng och/eller vara berättigad till CSN eller annan ersättning under din praktikperiod.

Vi ser att praktikperioden sträcker sig över en hel termin.

INTRESSERAD?

Skicka CV och ett kort mejl där du berättar lite mer om dig själv till: praktisera@strandberghaage.se senast den 26 april.

Vänligen observera att intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart du kan.