Praktik

Ansök nu till hösten 2023

Vi är en strategisk PR-byrå som tar oss an omvärlden med vårt enkla motto: kunskap & kreativitet. Bland våra uppdragsgivare finns flera av Sveriges största och mest välkända företag, myndigheter och organisationer. Sedan 2018 är vi även en del av FleishmanHillard, ett av världens största PR-nätverk. Nu söker vi två praktikanter som delar vår nyfikenhet och vill utvecklas tillsammans med oss.

Din roll på StrandbergHaage

* Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av allt från att skriva pressmeddelanden och debattartiklar, till journalistkontakter och researcharbete.

* I en av praktikantrollerna kommer man att jobba nära vd:n för vårt dotterbolag, Insight Intelligence. Här kommer man att hjälpa honom i arbetet med opinionsundersökningar och samhällsrapporter.

* Vi erbjuder dig en lärorik praktikperiod med omväxlande arbetsuppgifter, självständigt arbete och möjlighet att utveckla dina färdigheter inom PR och kommunikation.

Dina kvalifikationer och egenskaper

* Du är en tänkande person som formulerar dig väl i både tal och skrift.

* Du är allmänbildad och har koll på omvärlden. Du kan reflektera över dagens ledare i DN, lika mycket som över Bianca Ingrossos senaste inlägg på Instagram.

* Du bör ha en pågående utbildning inom medievetenskap, statsvetenskap, strategisk kommunikation, PR och digitala medier eller annan relevant akademisk utbildning.

* Du behöver kunna ta akademiska poäng och/eller vara berättigad till CSN eller annan ersättning under din praktikperiod.

* Vi ser gärna att din praktikperiod varar i minst fyra månader.

Vi på StrandbergHaage

StrandbergHaage AB grundades 2006 och består idag av 14 konsulter som jobbar på kontoret i korsningen Drottninggatan/Wallingatan i Stockholm. Vi är en liten byrå med stora kunder och som del av PR-nätverket FleishmanHillard har vi även många internationella uppdrag.

Hos oss har varje medarbetare sina unika kompetenser och färdigheter, men vi enas i en gemensam vilja att förstå våra kunders verklighet, behov och utmaningar. Vår nyfikenhet driver oss att ta fram modiga och kreativa lösningar som föder debatten, påverkar opinionen och skapar värde för de vi jobbar med.

Låter det här intressant?

Välkommen att skicka ditt CV och ett kort mejl där du berättar mer om dig själv till: praktisera@strandberghaage.se. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Besök gärna vår Instagram där vi delar med oss av våra mer publika uppdrag som lanseringar, influencersamarbeten och events.